Widget Image

Heb je wensen rond portretfotografiedierenfotografie of een ander type shoot die je graag werkelijkheid ziet worden?

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch of via mail. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Fotograaf gezocht?

Meer over de mens achter de lens…

Eefje Sevenants,
freelancefotograaf met een passie voor dierenfotografie

Het begon met een boekje

Ik kom er maar meteen voor uit: ik ben een dierenliefhebber in hart en nieren. Bij mijn ouders thuis liepen katten rond, en zelf heb ik verschillende honden en paarden. Het was dan ook niet zo gek dat ik vijftien jaar geleden een paardenmagazine opensloeg om te ontspannen op een zalige zondag. Wat wél gek was? Dat dat kleine boekje erin slaagde mij in een compleet nieuwe richting te sturen. Ik bladerde voorbij een reportage over internationale paardenfotografen, en besefte: wat die professionals doen, wil ik ook kunnen!

profielfoto Eefje Sevenants-2

Mooi resultaat, mooie ervaring

Vanaf dan ging elk vrij moment naar de fotografie. Het bleef niet alleen bij zelf experimenteren. Ik volgde ook avondschool om mijn kennis bij te schaven en ervaring op te doen. Wat ik nergens leerde, maar instinctief aanvoelde en nog altijd cruciaal vind? Wie ik voor mijn camera heb, moet niet alleen een mooi resultaat mee naar huis krijgen – een beeld dat tot de verbeelding spreekt of dat een warm gevoel geeft – maar ook een ervaring waar ze met veel plezier op terugkijken.

“Ik streef niet alleen naar beelden die tot de verbeelding spreken, maar ook naar een beleving die mensen bijblijft.”

Professionele fotograaf, kinderlijke verwondering

Naast een fotografe ben ik een trotse mama. Mijn dochter Sientje leert me om verwonderd te blijven. Ik wil, net als haar, iets unieks zien in elk moment én iets unieks naar boven halen in elke fotoshoot. Ben je op zoek naar een fotograaf in Mechelen in omstreken? Laat iets van je horen, en wie weet begint binnenkort ons verhaal!

Worshop Loulou Beavers